2012. június 26., kedd

Rövid körmös poszt

Hali Csajok !

Hulla vagyok. :S Ezért ma csak egy nagyon rövidke poszttal jövök. Egy kis köröm öröm lesz ma .
Névnapomra kaptam egy Avon lakkot és kicsit tesztelgettem. Íme :



Amit tudni kell róla:
  • Ez állítólag egy gyorsan száradó  lakk.... hát nem tudom szerintem tök átlagos a száradása
  • tipikus körömlakk szaga van ( ha valakit esetleg érdekel :D )
  • tartósság nekem 4 napig bírta , de igazából nekem nem kell ennél tartósabb lakk, mert úgyis megunom és átfestem. 
Összességében én meg vagyok elégedve ezzel a lakkal , meg úgy általában szeretem az Avonos lakkokat. És mivel most van egy olyan akció ,hogy 3 lakk csak 1797 Ft, ezen felbátorodva rendeltem is 3-at. Ballerina, Strawberry és Pastel Pink árnyalatban.Nagyon kíváncsi leszek rájuk,hogy szuperálnak majd.

Sok Pussz <3  :)

3 megjegyzés:

  1. Ez az árnyalat nekem is megvan, viszont én nem vagyok vele ennyire megelégedve :( Nálam két napot ha kibír kopás nélkül és baromi nehéz csíkmentesre festeni.
    A Ballerina árnyalat is megvan, viszont ne várj tőle túl sokat, olyan, mintha egy átlátszó lakk volna, három réteg azért kell belőle, hogy legyen valami színe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj de kár :( , még nem kaptam meg őket, de ha így van akkor remélem, hogy legalább a másik kettő be fog válni nekem.

      Törlés
  2. szia!! nekem nail pro+ star körömlakkom van az avontől ugyanez pirosba real red és pastel pink. Ebből csak Real Redet szeretem mert az nem csíkozódik nem nehéz festeni, de a másik kettőt a star színűt és a pastel pinket 3 rétegbe kell felvinni hogy szép legyen mert csíkos és az ecsetje sem jó. :( pedig szép színük lenne.Real Red-et az ajánlom az szép :) pux http://torteij88.blogspot.hu/

    VálaszTörlés