2012. június 9., szombat

Nem mind gagyi ami annak tűnik ( Miss Rose) !

Sziasztok Csajszik!

Ma egy olyan poszttal készültem ami egy kicsit kiáll az olcsóbb árkategóriás termékek mellett.Mivel még diák vagyok és egyenlőre nem nagyon van önálló keresetem , de sminkelni azért szeretek, kénytelen voltam egy alacsonyabb árkategóriás terméket keresni.Épp egy kínai százforintos boltban vásároltam teljesen hétköznapi dolgokat(tisztítószer,tusfürdő ilyesmi) amikor rábukkantam a Miss Rose nevű márkára.Igen tudom hogy már nagyon sokan ismeritek és szeretitek,de most én is szeretnék ehhez a táborhoz csatlakozni.Ezek  a paletták egyszerűen fantasztikusak.Az áruk verhetetlen, pár száz forint és szerintem alappal simán bírnak annyit mint drágább társaik.Azt hiszem a legtöbb idő amíg viseltem egy velük készült sminket 12 óra volt (ez úgy történt hogy egy buli után bezuhantam az ágyba és nem mostam le .Igen , tudom hogy ilyet nem szabad csinálni de hát na,az vesse rám az első követ akivel ilyesmi még sosem fordult elő. :P ) Szóval reggel  felkeltem és az volt az első gondolatom hogy úúúúúrísten....hogy nézhetek ki?? Aztán ...belenéztem  a tükörbe és  semmi nem történt.A sminkem olyan volt mintha 10 perce raktam volna fel, egyedül  a szemcerka tűnt el  a vízvonalamról.
De a sok  fecsegés helyett beszéljenek  a képek


800-Ft volt

800 Ft-volt

500-Ft volt











Vettem még egy Miss Rose rúzst is imádom, mert nagyon tartós és krémes de borzasztó világos(igazából egy szép nude színű rúzst kerestem,hát picit mellé lőttem :D )Az árára már nem emlékszem pontosan de az biztos hogy 1000 Ft alatt volt (600 talán???)

 Hát ezek lennének az én Miss Rose termékeim.Imádom őket és azt hiszem, hogy ameddig ilyen jó áron ilyen minőséget kapok én kitartok mellettük. A kezemen nem volt semmilyen alap,sminkelésnél én a baleás korrektoromat szoktam alapként használni.

Miss Rose-zal készült smink
Bocsi  a béna szemöldökért , de itt meg folyamatban volt a visszanövesztés projekt :P

a számon  a Miss Rose rúzs van,talán itt látszik h mennyire durván világos,jeges szín

És a végére : http://www.missrose.jp/website/

Puszillak Titeket ! :)

3 megjegyzés:

  1. Nekem egy 24-es Miss Rose palettám van, gyönyörűek a színei, és tényleg nagyon tartós. Egyetlen bajom vele, hogy selymes és matt színei nincsenek.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Amikor néztem a bejegyzésed, ismerősnek tűnt az oldal. Már járta Nálad. Nem véletlen, hogy ide, ehhez a bejegyzéshez írtam. Nekem is van 3 Miss Rose palettám, bár tervezem több beszerzését is. :) Van tőlük szempillaspirálom, az viszont nem jött be. Lehet az lesz a kövi dolog, amit nagyító alá veszek.:) De a szemhéjpúdereik tényleg nagyon jók!

    VálaszTörlés