2012. június 23., szombat

Mit szeretnék a nyáron megszerezni,elérni ?

Hali Csajszik !

Ma egy amolyan kívánságlista félével jelentkezem .Ezek olyan dolgok lesznek amiket szeretnék még szeptember 1-je előtt beszerezni,elérni.Úgy tervezem,hogy szeptember elején lesz egy poszt arról ,hogy ezekből mit sikerült összehozni,és akkor jöjjön a LISTA

1.Sleek Oh So Special
Szerintem gyönyörű ez a paletta és minden olyan szín benne van amiből el lehet készíteni egy egyszerűbb nappali vagy akár egy erősebb esti sminket.
 2.Sminktudásomat fejleszteni.Nagyon szeretek sminkelni.és szeretnék minél ügyesebb lenni és minél szebb sminkeket készíteni.

3.Az első tetoválás beszerzése.Nagyon szeretem  a tetoválásokat.De egy tetoválás az komoly dolog ,egy életen át az ember társa marad,ezért nem szaladtam be egy szalonba amint betöltöttem  a 18-at ,mert olyat szerettem volna ami igazán én vagyok,amit 20 év múlva is büszkén viselek majd.Most már úgy érzem h kialakult a végleges stílusom,egyéniségem.Mindenképpen olyat szeretnék ami igazán én vagyok Nem fogok egy lepkét tetováltatni a s***emre,csak azért,mert most az a divat.:D

4.Sok jó képet csinálni.Karácsonyra kaptam egy fényképezőt.És nagyon megszerettem a fényképezést.Ezen a területen is szeretnék fejlődni.
Tudom,tudom,hogy ez csak egy kis kompakt,hobbi gép és ne várjak tőle nagy csodákat.De ha ügyes az ember akkor egész jó képeket lehet vele csinálni.Tanulásra jó lesz aztán majd ki tudja...

5.Eljutni a fővárosi állatkertbe.Nagyon szeretem az állatokat és nagyon régen jártam már ott,szóval épp itt az ideje.Természetesen ha eljutok oda akkor itt a blogon is lesz róla egy kis posztocska. :)

6. Augusztus végére elérni itt blogon az 50 követőt.Minden egyes érdeklődőnek nagyon nagyon örülök ,mert ez azt jelenti,hogy nem teljesen béna amit csinálok.

7.Egy romantikus hétvége kettesben  a párommal. Azt hiszem ehhez nem kell túl sok magyarázat.Remélem idén végre összejön.
8.Német tudásom fejlesztése.Mivel a párommal az a tervünk,hogy a sulim után külföldön próbálunk szerencsét,így szeretném  a nyelvtudásomat fejleszteni.

9.Köröm erősítés. Nagyon sokáig rágtam  a körmöm és nem tudom ,hogy ennek köszönthető vagy genetika de iszonyatosan gyenge a körmöm.Ezen szeretnék változtatni  mert szerintem alap dolog, hogy egy nőnek ápolt keze legyen. Ha valakinek van valami jó tipp, esetleg cucc ami bevált szívesen fogadok minden ötletet.

10. Egy nagyon nagyot bulizni. Nagyon rég voltam olyan igazi hajnalig tartó buliban, ahol szét táncolom  a lábam.Legalább egy ilyet szeretnék nyáron :) :P

Hát ez lenne az én kis TOP 10-es listám . Persze ezen kívül még van jó pár dolog,de most ezek a kerültek az első 10 helyre.

Nektek mik a terveitek nyárra ?

Puszillak Titeket ! <3

























































































































































2 megjegyzés:

  1. Körömerősítésre nekem a Crystal nails kalciumos erősítője vált be, de a zselélakk is ad tartást a körmödnek, ha "normál" műkörömben nem gondolkozol.

    Sok sikert a tervekhez!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a tippet! Ki fogom próbálni.:)) Nem merek műkörmöt csináltatni mert, bár nagyon tetszik félek ,hogy még gyengébb lenne tőle a körmöm :(
      Szeptember elején jön a poszt,hogy mit sikerült elérni :)

      Törlés