2012. június 8., péntek

Az első szösszenet

Sziasztok Csajszik !

Bevezetőként szeretnék magamról írni pár szót.Anettnak hívnak, 22 éves átlagos leányzó vagyok aki szeret olvasni(főleg romantikus regényeket :$ és szépség ápolással  kapcsolatos blogokat), szeretem a jó zenét (ebben szinte mindenevő vagyok) és túlzás nélkül imádom az állatokat :), nagyon szeretek sminkelni, bár a smink tudásom még igen csak  babacipőben jár :P de igyekszem tanulni, fejlődni.Na ha már így össze ismerkedtünk jöjjön az, hogy végül is miért született meg ez a blog.Körülbelül fél évvel ezelőtt fedeztem fel  a szépség ápolással kapcsolatos blogok "világát" ,azelőtt nem nagyon foglalkoztam azzal hogy milyen smink van rajtam(igen, tudom későn érő típus vagyok :D ). Nagyon sokat tanultam  a kedves bloggerináktól hogy mit hogyan, vagy épp mit hogy ne csináljak.Nagyon szeretem olvasgatni mások termék tesztjeit illetve nézegetni  a szebbnél szebb sminkeket.Sokat gondolkoztam azon hogy én is szeretnék egy blogot, ahol leírhatom az én tapasztalataimat ,véleményeimet.Eléggé nagy dumás csaj vagyok(imádok beszélni ,írni:P) ,szóval előre is bocsánat ha néha brutálisan hosszúra sikeredik egy-egy bejegyzés.Úgy gondoltam hogy ez a blog ne csupán a szépség ápolásról szóljon hanem minden olyasmiről ami érdekelhet egy nőcit.és persze szeretnék majd tőletek is ötletek ,tippeket kapni ,hogy mitől lehetne érdekesebb és színesebb a blogom.Elkél a segítség, mert kezdőnek számítok blog írásban,szívesen fogadok mindenféle pozitív építő jellegű kritikát(nem vagyok sértődős típus:P ).
Na ennyit a bevezetőről .

És most jöjjenek az én személyes kedvenceim , ebben lesz mindenféle:könyv,smink,haj-és test ápolás meg ami még eszembe jut :P


Ezek azok  a smink cuccok amiket szinte majdnem minden nap használok és a kedvenceimmé váltak














mindennapos test ápolási szereim (a clean&clear arcradír kivételével ezek minden nap használom)


Ezt a krém habfürdőt most nem rég vettem ,ez a hatalmas kiszerelés(2 liter) 500 Ft volt .Én egy Tescoban vettem,  de már több helyen is láttam ilyen fajta tus-és habfürdőt.Hatalmas pozitív csalódás.Nagyon finom illata van nagyon jól habzik és finom puha lesz tőle a bőröm..Én tusfürdőként használom és úgyis teljesen jól beválik.Talán ami egy picit furcsa volt elsőre hogy folyékonyabb mint egy átlagos tusfürdő

haj ápolás

könyvek amiket mostanában olvastam(a teljesség igénye nélkül)

abszolút favoritok parfüm téren

és a végére a 18-as karikás kedvencek persze csak alkalom szerűen és akkor is csak  mértékkel :P

Pár személyesebb kép

Ő Pufi , egy 1 év körüli lány degu :)

Ő a másik kis kedvenc Bella , egy másfél éves tengerimalac hölgy :)

a keresztlányom és én (hogy legalább valami fogalmatok legyen róla ,hogy néz ki akinek a blogját épp olvassátok )
Na Csajszikák ennyi lettem volna mára remélem senkit nem untattam halálra :D
Ha a felsorolt termékekről szeretnétek bővebb infókat azt nyugodtan írjátok  meg kommentben.
Vagy ha egyéb kérésetek,kérdésetek,óhajotok,sóhajotok van bátran forduljatok hozzám..
Puszilok minden kedves olvasót és blogolót innen a számítógép elől :P és ne feledjétek:Nőnek lenni jó !

4 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki blog:) A hajad csodaszép, főleg göndören!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:)Mostanra sikerült megbarátkoznom vele,hogy göndör,de régen ki nem állhattam.:P

      Törlés
  2. Most találtam meg a blogodat, nagyon tetszik :). Nekem is van egy tengerimalacom, olyasmi mint Bella csak más a színe :D.Nagyon édesek :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:)Akkor te tudod,hogy miről beszélek ha azt mondom,hogy Bellával elválaszthatatlanok lettünk.:) Nagyon meg lehet szeretni ezeket a kis szőrgombócokat:)

      Törlés